Het plaatsen van een voederinstallatie vergt precisie, vakmanschap, inzicht en kwalitatieve materialen. 4 factoren die u bij ons terugvindt. Onze mensen bouwen voor u een voederinstallatie waarop u kunt rekenen.


Wij maken heel veel gebruik van inox materialen om de levensduur van uw installatie te verhogen. Dit zijn o.a. inox valbuizen, inox aandrijfkasten, inox bovenbuizen,... Ook is onze ketting uit speciaal staal vervaardigd zodat we zonder probleem lange circuits met vele bochten kunnen plaatsen.
Onze dosators zijn doorzichtig wat de controle vergemakkelijkt. Deze zijn ook voorzien van een maateenheid om de gepaste hoeveelheid in te stellen. Indien u de dieren iets wil bijgeven dan kunt u dit via de handige vulopening van de dosator.
Wij leveren voor u ook onze gekende silo's. Deze hebben een extra scherpe trechter waardoor er geen brugvorming meer ontstaat in de silo. Ook de binnenwanden zijn superglad en zeer stevig. Hierdoor blijft er geen oud voer staan in de silo maar krijgen de dieren steeds vers voer. Door zijn goede bestandheid tegen koud en warm weer onstaat er geen condensatie en blijft de binnenwand zeer zuiver.


Onze mensen die dagelijks onze voederinstallaties van Falcon en silo's van Spiromatic plaatsen komen bij u persoonlijk langs om op voorhand een passende offerte op te maken. Zo bent u er zeker van dat de installatie zal geplaatst worden zoals u het wil!


silo de reu silo de reu


silo de reu silo de reu 


silo de reu silo de reu


silo de reu silo de reu


 voederinstallatie de reu voederinstallatie de reu


voederinstallatie de reu voederinstallatie de reu


 

inrichten rundveestallen de reu koekelare

wim de reu koekelare voederinsallaties

varkenshokken installateur stalinrichting

meelsilo dereu wim